CBS de Hoeksteen

Verbindend onderwijs

Een Hoeksteen verbindt twee haaks op elkaar staande muren en ook als school proberen we een bindend element te zijn tussen gezin, school, geloof en de wereld om ons heen. Daarnaast zorgen we voor verbinding in ons onderwijs. De leerstof, vaardigheden en houdingen die op onze school worden overgedragen staan ten dienste van de persoonlijkheidsvorming van het kind en de omgang met anderen. We komen maximaal tegemoet aan de drie basisbehoeften van kinderen: geloof in eigen kunnen (competentie), de drang zelfstandig te willen handelen (autonomie) en de behoefte aan waardering van anderen (relatie).

Wat heeft CBS De Hoeksteen u/jou te bieden?

• Een goed opgeleid team
  • Betrokken en/of participerende ouders
  • Een prachtig ingericht schoolgebouw
  • Goede methodes
  • Een leerrijke omgeving
  • Een veilige omgeving
  • Creativiteit
  • Goede leerlingenzorg

De kinderen van CBS De Hoeksteen hebben geleerd te leren; ze kunnen zelfstandig (ver)werken, ze zijn creatief in doen en denken, hebben geleerd keuzes te maken, zijn zelfbewust en kritisch zodat ze met een goede kans op succes het voortgezet onderwijs kunnen afronden.

Online nieuwsbrieven

Bekijk de laatste nieuwsbrieven of blader door het archief » Bekijk alle nieuwsbrieven